Keukenrenovatie L.B. Berchem

Deze moderne keukenrenovatie, midden in het bruisende hart van Berchem, is een levend voorbeeld van hoe we functionaliteit en verfijning naadloos in elkaar laten overvloeien.

Licht en ruimte

Een van de meest verbluffende aspecten van deze renovatie is de ruimte. Dankzij een slimme uitbreiding en het verwijderen van een draagmuur in het midden van de keuken, hebben we een prachtige lichtstraat gecreëerd die baadt in overvloedig natuurlijk licht.


We selecteerden zorgvuldig materialen die duurzaamheid perfect combineren met esthetiek. De hoogwaardige keramische tegelvloer biedt niet alleen een onderhoudsvriendelijk oppervlak, maar straalt ook elegantie uit.

Maatwerk in eiken fineerhout en FENIX nanotechniek

De kasten, met hun prachtige nerfstructuur in eiken fineerhout op het kookeiland, geven de ruimte een buitengewoon karakter. Zeker in combinatie met de op maat gemaakte zwarte laminaatkasten, vervaardigd uit FENIX nanotechniek, die zowel een solide constructie, als een matte, stijlvolle afwerking bieden. Dankzij innovatieve nanotechnologie voelt het oppervlak bovendien zijdezacht aan en blijven vingerafdrukken voorgoed weg.

Onder de keramische tegels schuilt elektrische vloerverwarming, niet alleen voor warmte en comfort, maar ook met een aparte thermostaat voor ultieme controle.

Moderne apparatuur

Een keuken moet niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook perfect functioneren. Dat is waarom we hier de modernste apparaten hebben geïntegreerd, speciaal ontworpen om koken en opruimen te vergemakkelijken.

De moderne toestellen, waaronder het prachtige industriële gasfornuis en de oven van Borretti, samen met de Amerikaanse koelkast van Samsung, staan garant voor gemak en een goed georganiseerde keuken.

Harmonieus contrast

Voor een mooi harmonieus contrast hebben we de eetkamer gehuld in warme aardetinten en passend interieur, wat prachtig samensmelt met de donkere sfeer van de keuken.

Nemen we uw keukenrenovatie binnenkort onder handen?

We nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden.
Laat hier uw gegevens achter, dan contacteren we u zo spoedig mogelijk.