Keukenrenovatie F.VMB Brasschaat

Deze keukenrenovatie van F.VMB in Brasschaat is een schitterend voorbeeld van elegantie en moderne verfijning.

Gezellige toog en opbergruimte

De oorspronkelijke keuken, die ooit verdeeld was in twee afzonderlijke ruimtes, onderging een verbluffende transformatie. Zo werd een draagmuur gesloopt en een steunbalk toegevoegd om de keuken volledig te integreren met de leefruimte. De beige keramische tegelvloer van Azuleo creëert een prachtig contrast met de op maat gemaakte kasten van eiken fineerhout en het schitterende natuurstenen blad van Silver Roots, afgewerkt met een 3 cm facet.

Verder is deze keuken niet alleen een esthetisch paradepaardje, ze biedt u ook een enorme functionaliteit. U vindt er een waaier aan moderne apparaten voor de meest comfortabele kookervaring: de Quooker kokendwaterkraan voor direct heet water, een gloednieuwe Novy kookplaat en dampkap met afstandsbediening, een Miele-vaatwasser en een oven en microgolf van Siemens. Interessant detail: een verborgen deur aan de linkerkant leidt naar de naadloos geïntegreerde berging, voor meer opslagruimte.

Eetkamer

In de eetruimte werd hetzelfde werkblad als in de keuken geïnstalleerd, gecombineerd met een sfeervolle geblokte parketvloer. Zowel in de koffiehoek als in de keuken zelf bevinden zich een overvloed aan lades, voor extra praktische opbergruimte. Deze keukenrenovatie straalt stijl uit en biedt optimaal gebruiksgemak voor het hele gezin.

Nemen we uw keukenrenovatie binnenkort onder handen?

We nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden.
Laat hier uw gegevens achter, dan contacteren we u zo spoedig mogelijk.