Keukenrenovatie W.M. Wijnegem

Bij deze keukenrenovatie in Wijnegem hebben we gestreefd naar een lichtere, luchtigere en meer efficiënte keukenruimte die naadloos aansluit bij de stijlvolle uitstraling van de woning.

Gezellige toog en opbergruimte

De keukenruimte is heerlijk licht en luchtig dankzij de grote ramen en deuren die het daglicht binnenlaten en meteen voor een gezellige en uitnodigende sfeer zorgen. De strakke witte muren versterken dit gevoel nog eens extra. Het kloppend hart van de keuken is de centrale keukentoog, die perfect is om snel iets te eten of om gezellig te kletsen met vrienden en familie. Bovendien is deze toog uitgerust met handige ingebouwde kasten, die in combinatie met de kasten in gerookte eik fineer heel wat extra opbergruimte biedt. Kortom, deze keukenruimte is niet alleen licht en gastvrij, maar ook nog eens praktisch en efficiënt ingericht.

Duurzame materialen en praktische apparatuur

Voor een luxueuze uitstraling hebben we gekozen voor hoogwaardige materialen en afwerkingen. Zo hebben we aan de ene kant een prachtig parket gelegd en aan de andere kant keramische tegels van Azuleo. Natuurlijk hebben we niet alleen gedacht aan het uiterlijk van de keuken, maar ook aan de praktische kant ervan. We hebben daarom onder andere een topklasse stoomoven en ingebouwde microgolf van Miele geïnstalleerd, samen met een krachtige dampkap van Novy.

Nemen we uw keukenrenovatie binnenkort onder handen?

We nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden.
Laat hier uw gegevens achter, dan contacteren we u zo spoedig mogelijk.